Creare site web - Creare magazin online

SERVICII WEBDESIGN

Creare site web

Site-ul web este indispensabil pentru orice afacere.

Un site web reprezintă un instrument indispensabil pentru succesul afacerilor din zilele noastre. Prin intermediul său, afacerea ta produce venituri 24/7, oferind astfel o imagine de încredere și seriozitate în fața clienților potențiali.

Prețuri de la 1500 RON

Soluție la cheie

Îți pregătim un site web la cheie, gata să producă vânzări din ziua lansării. Acesta va avea toate funcționalitățile necesare domeniului tău de activitate.

Optimizat SEO

Website-ul tău va veni total optimizat pentru motoarele de căutare. Chiar dacă nu vei dori servicii SEO ulterior, website-ul va urca organic în rezultatele căutărilor online pentru domeniul tău.

Design responsive

Serviciile de creare site web includ un design care se va adapta la toate tipurile de dispozitive de pe care este accesat.

Creare magazin online

Pășește în lumea E-Commerce cu un magazin online la cheie

Produci vânzări din ziua lansării cu soluția noastră E-Commerce completă și optimizată pentru produsele tale. Depășește-ți competitorii oferind o experiență virtuală mai bună decât aceștia.

Prețuri de la 2000 RON

Nu-ți irosi timpul cu soluții incomplete care te vor stoarce de bani

Evita solutiile e-commerce care au functionalitati limitate la un pret redus. De cele mai multe ori, vei ajunge sa platesti si mai mult pentru a integra functionalitati de care ai nevoie pentru a te apropia de competitorii tai.

Întrebări frecvente

Află răspunsuri pentru cele mai comune întrebări legate de serviciile noastre de webdesign

Întrucât ne place să oferim toate funcționalitățile necesare pentru fiecare domeniu de activitate, cel mai bine este să ne ceri o ofertă personalizată. Totuși, ca punct de reper, serviciile de creare site web pentru prestatori de servicii costă între 1500-2500 RON.

Întrucât ne place să oferim toate funcționalitățile necesare pentru fiecare vanzator in parte, cel mai bine este să ne ceri o ofertă personalizată. Totuși, ca punct de reper, majoritatea magazinelor online au nevoie de un buget între 2000-3000 RON.

După semnarea contractului, vă livram macheta finală în 7 zile lucrătoare. Dacă nu doriți revizii, îl vom publica în aceeași zi în care vă livrăm macheta.

După semnarea contractului, vă livram macheta finală în 10 zile lucrătoare. Dacă nu doriți revizii, îl vom publica în aceeași zi în care vă livrăm macheta.

După semnarea contractului, va trebui să plătești 20% avans din valoarea proiectului. Restul de 80% se va plăti după ce am primit OK-ul de la tine și am publicat website-ul în varianta finală. Serviciile de creare site web si creare magazin online implica costuri initiale (domeniu, hosting, teme, module) pe care trebuie sa le achitam din avansul oferit.

Îți garantăm livrarea site-ului web sau a magazinului online creat întocmai după oferta și fișa tehnică discutată la începutul colaborării. Daca ești nemulțumit de macheta finală, ai dreptul la 3 revizii gratuite. Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit nici de produsul final de după revizii, poți să renunți la serviciile noastre și îți vom restitui integral avansul primit.

Livrarea în termeni, reviziile gratuite și restituirea avansului sunt garantate contractual.

Beneficiezi de consiliere gratuită pentru alegerea unei strategii de marketing potrivită pentru afacerea ta​

ALTE SERVICII

Servicii SEO - FirstOne Agentie SEO & Marketing

Servicii SEO

După evaluarea inițială și setarea unei strategii pe termen scurt și lung, vom aplica cele mai eficiente practici SEO pentru ca website-ul tău să depășească competiția și să devină un magnet pentru clienți.

Ce sunt serviciile de copywriting

Servicii Copywriting

Te ajutăm să te adresezi audienței țintă prin texte atractive, modelate după avatarul clientului tău. Conținutul creat de noi va spori interacțiunea clienților cu brandul și va atrage noi priviri.

Cere Ofertă

Spune-ne câte ceva despre afacerea și nevoile tale, și vom reveni cu o ofertă în mai puțin de 24h.