Agentie SEO - Servicii Optimizare SEO

Servicii SEO

TOTUL ÎNCEPE CU UN

AUDIT SEO GRATUIT

Completează formularul de mai jos cu link-ul către site-ul tău și adresa ta de mail pentru a primi un raport complet cu date despre problemele, poziția între competitori și oportunitățile website-ului tău. Auditul SEO este făcut 100% manual și vizează atât punctele slabe, cât și cele tari.

Servicii SEO Profesionale

Îți oferim servicii SEO profesionale pentru o creștere cât mai rapidă, cu investiții cât mai mici. Serviciile noastre de optimizare SEO cuprind tot ce ai nevoie pentru a câștiga clienți organic și pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel.

Audit SEO

Audit SEO

Auditul este necesar înainte de a începe procesul de optimizare SEO. Informațiile dezvăluite de auditul SEO vor prezenta atât date despre starea curentă a site-ului tău web, cuvintele cheie profitabile din nișă dar și despre competitorii tăi.

Optimizare SEO On-page

SEO On-page

Serviciile SEO On-page se referă la optimizarea tuturor elementelor interne care țin de un site web. Vom optimiza conținut, headere, cuvinte cheie, meta titluri, meta descrieri, imagini, link-uri, url-uri și multe altele.

Optimizare SEO Off-page Linkbuilding

Linkbuilding

Prin serviciile noastre de linkbuilding, beneficiezi de o strategie pe termen lung care clădește autoritate pentru site-ul tău web. Prin construirea unui profil de link-uri de calitate, vei putea să-ți accelerezi creșterea în motoarelor de căutare.

Servicii SEO tehnic

SEO Tehnic

Prin serviciile de SEO tehnic, optimizăm performanța site-ului tău, îmbunătățim experiența utilizatorilor și eliminăm erorile și problemele care pot influența negativ indexarea site-ului de către motoarele de căutare.

Servicii SEO Local

SEO Local

Dacă vrei ca afacerea ta să apară în primele rezultate în căutările locale din zona deservită dar și pe Google Maps, serviciile noastre de SEO local sunt soluția. Fie că vrei apeluri sau vizite la locație, SEO local te poate ajuta.

Servicii Copywriting SEO

Copywriting SEO

Conținutul contează din ce în ce mai mult în optimizarea SEO, motiv pentru care îți oferim servicii copywriting profesionale. Oferim tot ce ține de conținut, descrieri, articole blog, advertoriale, creative writing pentru produse și servicii.

Discută cu un specialist SEO despre site-ul afacerii tale

Câștigi timp și bani cu servicii SEO performante

Cu zeci de pagini aduse pe prima poziție în motoarele de căutare, agenția noastră îți oferă servicii SEO performante care îți vor aduce site-ul web sau magazinul online pe primele poziții în căutările din domeniu.

Folosind serviciile noastre SEO performante, nu va trebui să aștepți ani la rând pentru a-ți face loc printre primii competitori.

Strategiile campaniilor noastre au ca scop atât dobândirea primelor poziții pentru cuvintele cheie cu competivitate mare pe termen lung, dar și clasarea cât mai rapidă pentru cuvintele cheie cu competiție mai mică, dar care aduc clienți.

Servicii SEO performante

De ce să ne alegi pentru servicii SEO?

Transparenta si comunicare in servicii SEO

Transparență și comunicare

La agentia noastră scoatem misterul din SEO, deoarece noi credem că un client informat și implicat este cel mai bun colaborator. Iti oferim rapoarte lunare care sunt ușor de citit și detaliem toate lucrările, rezultatele, aspectele importante și provocările care au apărut. Și, desigur, așteptăm oricând întrebările, comentariile și ideile tale.

Vanzarile sunt targetul in servicii SEO

Vânzările sunt target-ul

Eforturile noastre strategice rămân mereu concentrate pe generarea de venituri pentru clienții noștri. Acest lucru este extrem de important, deoarece campaniile pot fi ușor deviate prin urmărirea traficului sau ai altor parametri. În cele din urmă, tu dorești ca experții tăi în servicii SEO să aducă clienți potențiali sau vânzări.

Solutie SEO completa

Soluție completă

Cu strategiile noastre SEO axate pe aducerea veniturilor, obții o soluție all-in-one care depășește elementele de bază. Dincolo de optimizările făcute pe website și în afara lui, vei beneficia de servicii profesionale de copywriting, administrare website, servicii grafice și vei avea acces la toate datele despre publicul țintă și competitorii tăi.

Nu folosești servicii SEO pentru afacerea ta încă?

Dacă ești în căutarea unei creșteri serioase a afacerii tale, este momentul să folosești servicii SEO profesionale pentru a câștiga noi clienți din mediul online si pentru a crea o relație de încredere cu ei.

O campanie SEO personalizată de la agentia noastra oferă o soluție all-in-one pentru SEO (SEO On-page, Off-page, Technical SEO, Local SEO, Servicii copywriting, Audit SEO), astfel încât cel mai valoros public să te găsească online fără să investești sute de ore de muncă sau mii și mii de lei lunar în campanii publicitare.

Cum implementăm o campanie SEO?​

Agentie SEO cu experienta. Oferim servicii SEO, servicii copywriting si webdesign.
audit SEO gratuit - servicii SEO profesionale

Etapa de descoperire

Înainte de a semna orice, facem un audit SEO gratuit al site-ului tau pentru a vedea unde sunt principalele probleme și oportunități.

Odata ce acestea au fost stabilite, vom seta obiectivele pe termen scurt si lung si vom construi un plan SEO 100% personalizat.

Pentru a putea să iti oferim rezultate excelente, trebuie să avem o strategie SEO care să abordeze direct problemele și oportunitățile cu care se confruntă site-ul tau.

Research servicii SEO profesionale

Research-ul

Super, tocmai am început să lucrăm împreună. Acum ce?

Ne uităm la site-urile concurenților tai., la contul tau de Google Search Console/Google Analytics, si folosim o varietate de instrumente de cercetare pentru a găsi acele cuvinte cheie care au:

1. Volum mare de căutări
2. Potențial mare de conversie
3. Competiție adecvată autorității site-ului tău

optimizare SEO - servicii SEO profesionale

Optimizarea

 Acum este timpul să îți optimizăm site-ul pentru toate cuvintele cheie de mare valoare pe care le-am găsit. Optimizarea pe pagină a evoluat dincolo de etichetele de titlu, meta descrierile și etichetele de antet.

Vom avea grija website-ul tău aibă:

  • arhitectura pe gustul motoarelor de căutare
  • cuvinte cheie legate semantic
  • structuri de conținut pentru „Featured Snippet”
  • conținut optimizat pentru PAA (People Also Ask)
  • date structurale pentru search
  • viteza optimă
link building - servicii seo profesionale

Link Building

Studiile au dovedit că numărul și calitatea backlink-urilor către website este unul dintre cei mai importanți factori pentru a ajunge în top pe Google.

Totuși, obținerea cât mai multor backlink-uri nu înseamnă întotdeauna o clasare mai bună și mai multe venituri.

Ai nevoie de tipul potrivit de backlink-uri care au un impact pozitiv asupra site-ului tău. Noi ne ocupăm atât de partea de research, pentru a găsi cele mai bune oportunități de backlink, cât și de partea de contactare, achizitie, publicare si moderare a backlink-urilor pe site-urile alese.

content marketing - servicii seo profesionale

Content Marketing

Una dintre modalitățile noastre preferate de a construi backlink-uri este prin content marketing. Echipa noastră in-house creează materiale atrăgătoare și calitative pe care le promovăm pe website-uri de top.

De la articole de blog, infografice, how to-uri, comparații de produse/servicii, articole promoționale, review-uri și până la materiale grafice, ne ocupăm de tot conținutul de care are nevoie afacerea ta pentru a ajunge pe primul loc.

analize tehnice SEO

Analize tehnice periodice

Urcarea pe prima poziție în rezultatele Google este destul de grea chiar și având un website SEO-friendly, dar este aproape imposibilă pentru un website cu erori de indexare.

Majoritatea website-urilor care stagnează pe aceeași poziție în rezultatele căutărilor sunt reținute, de cele mai multe ori, de probleme tehnice. Cele mai dese probleme tehnice se regăsesc în cadrul magazinelor online (e-commerce), unde funcționalitățile cauzează deseori erori.

Întrebări frecvente

Campaniile SEO sunt o investiție pe termen lung, datorită naturii lor. În medie, o campanie are nevoie de cel puțin 3 luni pentru a oferi primele rezultate, și 9-12 luni pentru a începe să detroneze competitorii care ocupă primele locuri pentru cuvintele cheie alese. Nișa, competiția și bugetul sunt cei mai importanți factori când vine vorba de apariția rezultatelor, unii clienți din nișe mai puțin competitive având nevoie de mai puțin de 6 luni pentru a ocupa prima poziție în căutările Google pentru domeniul său de activitate. În contrast, clienții din nișe ultra-competitive se luptă ani la rând pentru acea prima poziție. O agentie SEO profesionistă îți poate oferi o estimare a rezultatelor în urma unui audit SEO.

Cea mai simpla modalitate de a afla cât de competitivă este nișa în care vă aflați este de aceea de a cere un audit SEO gratuit din partea noastră. Vă garantăm un raport complet despre nișa, competitorii, poziția dvs. în domeniu dar și oportunitățile prezente, toate livrate în mai puțin de 48h către adresa dvs. de mail. Alternativ, puteți apela la serviciile unui specialist SEO, dar de cele mai multe ori acesta va costa.

Fără o analiză preliminară este imposibil de preconizat un cost al acestor servicii. Site-urile mici din nișele mai puțin competitive se pot aștepta la costuri de la 850 RON / lună. De cealaltă parte, site-urile din nișe ultra-competitive pot să ajungă la costuri de mii de lei pe lună. Cere-ne o ofertă personalizată acum și află costurile necesare pentru ca afacerea ta să ajungă pe primul loc!

Suntem o agentie SEO specializată, ceea ce înseamnă că oferim întreg spectrul de servicii SEO pentru clienții noștri. Asta cuprinde: Audit SEO, Strategie SEO, SEO Tehnic, SEO On-Page, SEO Off-Page, Link Building și nu în ultimul rând, servicii profesionale de copywriting pentru un conținut care să fie atât pe placul cititorilor, cât și pe placul motoarelor de căutare.

Reclamele plătite (PPC) și o agentie SEO merg mână în mână, acestea două fiind principalele metode folosite în digital marketing. Suntem dispuși să colaborăm și să împărțim informații cu toți partenerii dvs. din sfera de marketing, pentru rezultate cât mai eficiente pe toate planurile.

Studiile arată că între 70-80% din clienți se informează online înainte de a face o achiziție. În lipsa unui website și a unei prezențe puternice online, decizia potențialului client va viza doar competitorii dvs. prezenți în online. Din fericire, noi vă putem crea un site web sau magazin online la cheie, gata să producă vânzări. Pe lângă asta, toți clienții care își construiesc website-ul cu noi primesc o reducere de 10% pe viață la toate serviciile noastre.

Daca aveți cunoștinte SEO și dispuneți de timpul necesar, ar trebui să începeți chiar dvs. procesul de optimizare SEO pentru site-ul web al companiei.

În domeniile cu competiție medie și mare, cel mai probabil veți ajunge la un punct în care progresele încetinesc sau dispar. Totuși, experiență și informațiile pe care le veți dobândi până în acel moment vă vor ajuta enorm la luarea celei mai bune decizii pentru o eventuală colaborare cu o agentie SEO pentru continuarea promovării online al site-ului afacerii dvs.

De asemenea, daca reușiți să creșteți organic pe cont propriu până la un anumit punct, veți tăia din costurile totale până la atingerea primelor poziții. Dacă vreți să aflați mai multe despre cum vă puteți ocupa singur de promovarea online a afacerii dvs., aruncați o privire peste blogul nostru.

Totuși, daca vă îngrijorează costurile unei colaborări cu o agenție SEO, vă invităm să ne cereți o ofertă personalizată. Vă promitem prețuri de început excelente, care vor fi mărite doar atunci când ne atingem obiectivele legate de creșterea vânzărilor afacerii dvs.

Este evident că abilitățile unui expert SEO sunt independente de locul acestuia de munca (fie că acesta lucrează ca și freelancer sau pentru o agentie SEO). Totuși, în cadrul unei campanii de succes în optimizare SEO se folosesc 3 mijloace distincte:

  1. mijloace strategice (audit SEO, research cuvinte cheie si competitori, strategie campanie SEO, research UX, elaborare rapoarte etc.)
  2. mijloace tehnice (optimizare cod sursa, optimizare viteza, creare meta titluri si meta descrieri, elaborare date structurale etc.)
  3. mijloace artistice (redactare continut, redactare articole blog, redactare descrieri produse/servicii, advertoriale SEO etc.)

Având în vedere că o agentie SEO are cel puțin un expert pe fiecare din departamentele enumerate mai sus, este greu de imaginat că un freelancer poate oferi o expertiză superioară pe 3 planuri atât de distincte între ele.

Indiferent ce servicii vom presta pentru tine, la începutul colaborării vom stabili împreună obiectivele pe termen scurt și pe termen lung, și iți vom prezenta lunar raportul activității și stadiul progreselor în raport cu obiectivele setate. Îți garantăm contractual atingerea obiectivelor setate, la fel și transparența și o bună comunicare, cerând la schimb același lucru. Ai drepturi de autor asupra întregului conținut creat de noi și poți înceta oricând colaborarea cu noi, fără niciun cost suplimentar. Ne dorim doar colaborări de lungă durată, cu clienți serioși și cu o puternică dorință de progres și succes!

ALTE SERVICII

Creare website - FirstOne Agentie SEO & Marketing

Web Design

Fie că dorești un website unde să iți promovezi serviciile sau un magazin online unde să vinzi produse, îți oferim soluția la cheie, cu toate funcționalitățile necesare.

Ce sunt serviciile de copywriting

Servicii Copywriting

Te ajutăm să te adresezi audienței țintă prin texte atractive, modelate după avatarul clientului tău. Conținutul creat de noi va spori interacțiunea clienților cu brandul și va atrage noi priviri.

Hai să lucrăm împreună!

Daca esti interesat de servicii optimizare SEO completeaza formularul de mai jos.

Spune-ne câte ceva despre afacerea și nevoile tale, și vom reveni cu o ofertă în mai puțin de 24h.