Despre noi

Suntem o agentie SEO din Oradea, specializată în optimizare SEO și servicii de copywriting. De la audit și research și până la punerea în practică a strategiilor de optimizare SEO și creare de conținut, oferim afacerii tale tot ce are nevoie pentru a câștiga clienți organic, cu investiții minime.

Cine suntem noi?

Suntem o agentie SEO din Oradea formată din experți în optimizare SEO si crearea de conținut pentru toate tipurile de afaceri. Activăm ca agenție SEO și copywriting atât în Oradea cât și pe plan național și internațional.

Analiza, research-ul și strategia sunt punctele noastre forte care ne diferențiază de competitori. Credem cu tărie că o colaborare de succes începe cu un plan eficient, cu obiective setate atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, și cu livrarea rezultatelor în termenii stabiliți inițial.

Agentie SEO Oradea FirstOne
Agentie SEO cu experienta. Oferim servicii SEO, servicii copywriting si webdesign.

Suntem o agenție optimizare SEO orientată spre rezultate

Știm foarte bine că vânzările sunt ceea ce fiecare afacere caută prin investițiile în marketing. Tocmai de aceea serviciile agenției noastre sunt orientate înspre generarea de noi clienți prin optimizare SEO.

Alegem strategiile potrivite pentru nivelul competiției, oportunitățile prezente dar și bugetul tău și îți generăm un ROI (Return On Investment) cât mai mare. Pe lângă asta, prin optimizarea SEO oferită de agenție, poți rămâne fruntaș în motoarele de căutare pentru o perioadă lungă de timp, chiar și dacă alegi să nu mai folosești serviciile noastre.

Beneficiezi de consiliere gratuită pentru alegerea unei strategii de marketing potrivită pentru afacerea ta​

De ce marketing organic?

Studiile arată că 93% din navigările pe internet pornesc de la un motor de căutare, iar 75% din cei care caută un produs, un serviciu sau o informație nu caută mai departe de prima pagină de rezultate oferite de Google.

Așadar, este mult mai eficient și ieftin să apelezi la o agentie SEO pentru ca afacerea ta să apară în primele rezultate și să genereze vizitatori complet gratuit.

Servicii SEO Oradea - marketing organic

SERVICII AGENTIE MARKETING

Servicii SEO - FirstOne Agentie SEO & Marketing

Servicii SEO

După evaluarea inițială și setarea unei strategii pe termen scurt și lung, vom aplica cele mai eficiente servicii SEO pentru ca site-ul tău web să depășească competitorii și să atragă mai mulți clienți.

Ce sunt serviciile de copywriting

Servicii Copywriting

Te ajutăm să te adresezi audienței țintă prin servicii copywriting modelate după avatarul clientului tău. Conținutul creat de noi va spori interacțiunea clienților cu brandul și va atrage noi priviri.

Creare website - FirstOne Agentie SEO & Marketing

Web Design

Fie că dorești servicii creare site web unde să iți promovezi serviciile sau servicii creare magazin online unde să vinzi produse, îți oferim soluția la cheie, cu toate funcționalitățile necesare.

Agentie Marketing - Agentie SEO Oradea

Întrebări frecvente

Campaniile SEO sunt o investiție pe termen lung, datorită naturii lor. În medie, o campanie are nevoie de cel puțin 3 luni pentru a oferi primele rezultate, și 9-12 luni pentru a începe să detroneze competitorii care ocupă primele locuri pentru cuvintele cheie alese. Nișa, competiția și bugetul sunt cei mai importanți factori când vine vorba de apariția rezultatelor, unii clienți din nișe mai puțin competitive având nevoie de mai puțin de 6 luni pentru a ocupa prima poziție în căutările Google pentru domeniul său de activitate. În contrast, clienții din nișe ultra-competitive se luptă ani la rând pentru acea prima poziție. O agentie SEO profesionistă îți poate oferi o estimare a rezultatelor în urma unui audit SEO.

Cea mai simpla modalitate de a afla cât de competitivă este nișa în care vă aflați este de aceea de a cere un audit SEO gratuit din partea noastră. Vă garantăm un raport complet despre nișa, competitorii, poziția dvs. în domeniu dar și oportunitățile prezente, toate livrate în mai puțin de 48h către adresa dvs. de mail. Alternativ, puteți apela la serviciile unui specialist SEO, dar de cele mai multe ori acesta va costa.

Fără o analiză preliminară este imposibil de preconizat un cost al optimizarii SEO. Site-urile mici din nișele mai puțin competitive se pot aștepta la costuri de la 850 RON / lună. De cealaltă parte, site-urile din nișe ultra-competitive pot să ajungă la costuri de mii de lei pe lună. Cere-ne o ofertă personalizată acum și află costurile necesare pentru ca afacerea ta să ajungă pe primul loc!

Suntem o agentie SEO specializată, ceea ce înseamnă că oferim întreg spectrul de servicii SEO pentru clienții noștri. Asta cuprinde: Audit SEO, Strategie SEO, SEO Tehnic, SEO On-Page, SEO Off-Page și nu în ultimul rând, servicii profesionale de copywriting pentru un conținut care să fie atât pe placul cititorilor, cât și pe placul motoarelor de căutare.

Nu. Deși biroul nostru se află în Oradea, majoritatea colaboratorilor noștri sunt din alte orașe ale țării. Reușim să menținem o colaborare bună la distanță prin videoconferințe periodice, și call-urile lunare privind performanțele aduse. Totuși, cu clienții noștri din Oradea ne întâlnim periodic pentru a discuta ceea ce ține de serviciile prestate.

Când vine vorba de marketing digital, colaborările la distanță funcționează la fel de bine precum o echipa in-house, atâta timp cât responsabilii pe acest plan respectă performanțele și obiectivele setate la începutul colaborării.


Înainte de orice fel de colaborare, noi vă oferim garanții legate de atingerea obiectivelor setate. Serviciile noastre de marketing sunt eficiente, profesionale și măsurabile, astfel încât vă vom oferi rapoarte legate de numărul de clienți noi câștigați prin serviciile noastre.

De la articole de blog, advertoriale, conținut website, newsletter, postări Social Media, prezentări și descrieri produse/servicii, ne ocupăm de tot ce ține de sfera creațiilor text pentru un business.

Prețurile încep de la 8 RON / 100 de cuvinte pentru articole de blog, urcând până la 15 RON / 100 de cuvinte în cazul postărilor pe Social Media.

Indiferent ce servicii vom presta pentru tine, la începutul colaborării vom stabili împreună obiectivele pe termen scurt și pe termen lung, și iți vom prezenta lunar raportul activității și stadiul progreselor în raport cu obiectivele setate. Îți garantăm contractual atingerea obiectivelor setate, la fel și transparența și o bună comunicare, cerând la schimb același lucru. Ai drepturi de autor asupra întregului conținut creat de noi și poți înceta oricând colaborarea cu noi, fără niciun cost suplimentar. Ne dorim doar colaborări de lungă durată, cu clienți serioși și cu o puternică dorință de progres și succes!

Cere Ofertă

Spune-ne câte ceva despre afacerea și nevoile tale, și vom reveni cu o ofertă în mai puțin de 24h.