Îți aducem afacerea pe primul loc prin servicii marketing organic

Agentie Marketing SEO - Servicii Marketing Organic

Suntem o agentie marketing orientată înspre rezultate. Îți aducem afacerea în fața potențialilor clienți care caută exact servicii și produse ca ale tale folosind cele mai eficiente strategii de promovare. Îți oferim transparență totală și rapoarte lunare privind rezultatele aduse.

AFLĂ STRATEGIILE NECESARE PENTRU A-TI ÎNTRECE COMPETITORII ÎN ONLINE

CONSULTANȚĂ MARKETING GRATUITĂ

Completează formularul de mai jos cu numele afacerii tale, domeniul de activitate și numărul tău de telefon pentru a putea programa o ședință de 30 de minute de consultanță în marketing pentru business-ul tău. Fie că ești la început de drum și vrei să te lansezi în online, fie că reprezinți un brand de renume și vrei să depășești o stagnare a campaniilor de promovare, îți promitem soluții personalizate pentru situația ta!

Agentie Marketing Organic pentru afacerea ta

Suntem o agenție marketing organic specializată în campanii de promovare online bazate pe creșterea vizibilității pentru toate căutările legate de serviciile sau produsele pe care le vinzi. Serviciile noastre de marketing se bazează pe optimizare SEO, email marketing și copywriting, cu care câștigăm noi clienți pentru afacerea ta, și îi fidelizăm pe cei existenți.

După o analiză preliminară a domeniului tău de activitate, a competitorilor tăi și a clienților tăi țintă, vom elabora o strategie de marketing organic care să îți aducă cele mai bune rezultate pentru cel mai mic cost.

agentie marketing organic

Cum începe colaborarea cu agenția noastră de marketing?

După un audit SEO al site-ului tău în care vom analiza principalele probleme tehnice, starea conținutului, structura, experiența oferită vizitatorilor și linkurile, vom face o analiză de piață pentru a vedea unde te încadrezi față de competitorii tăi pe plan organic.

Mai departe, vom elabora o strategie având în vedere toate informațiile analizate, care să îți aducă cele mai bune rezultate pentru cel mai mic cost.

De ce să lucrezi cu o agentie marketing organic pentru afacerea ta?

  • Nu trebuie să ai buget lunar de reclame plătite

  • Te adresezi doar persoanelor interesate de domeniul tău

  • Construiești relații de încredere cu clienții tăi

  • Costuri mai mici decât alte moduri de promovare online

  • Rezultatele se îmbunătățesc lunar, costul rămâne același

SERVICII MARKETING ORGANIC

Servicii SEO - FirstOne Agentie SEO & Marketing

Servicii SEO

Serviciile SEO îți vor aduce afacerea în fața potențialilor clienți care caută servicii sau produse ca ale tale. Folosind cuvintele cheie potrivite, îți vom optimiza site-ul web sau magazinul online atât intern cât și extern, și vom crea link-uri de calitate către acesta.

Ce sunt serviciile de copywriting

Servicii Copywriting

După ce construim avatarul clientului tău ideal, vom crea conținut, texte, articole și call to action-uri care să creeze o relație de încredere între brand și client. Vinde mai eficient prin servicii copywriting profesionale, care atrag și fidelizeaza clienții.

Beneficiezi de consiliere gratuită pentru alegerea unei strategii de marketing potrivită pentru afacerea ta​

Cum te ajută serviciile de marketing organic

audit SEO gratuit - servicii SEO profesionale

Crește vizibilitatea și conștientizarea brandului

Prin utilizarea strategiilor de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și crearea de conținut de calitate, afacerea ta poate obține o poziție mai înaltă în rezultatele organice ale căutărilor pe internet. Aceasta înseamnă că vei fi mai vizibil în fața publicului tău țintă și vei avea mai multe șanse să atragi noi vizitatori și potențiali clienți. Marketingul organic creează o bază solidă pe termen lung, generând trafic și interes constant pentru afacerea ta.

Research servicii SEO profesionale

Oferă credibilitate și încredere în brand

Atunci când afacerea ta este prezentă în mod constant în rezultatele motoarelor de căutare, vizitatorii percep aceasta ca pe o dovadă a relevanței și autorității tale în domeniul de activitate. De asemenea, crearea de conținut valoros și informativ pe blog sau pe alte canale online te ajută să demonstrezi expertiza și să stabilești o relație de încredere cu potențialii clienți. Prin investirea în marketingul organic, construiești un brand puternic și consistent în mintea publicului tău.

optimizare SEO - servicii SEO profesionale

Economisește și obține un ROI ridicat

Deși poate necesita investiții de timp și resurse pentru crearea și promovarea conținutului organic, rezultatele pe termen lung pot fi remarcabile. Odată ce conținutul tău se clasifică în primele poziții în rezultatele organice, nu mai trebuie să plătești pentru fiecare click sau afișare. În plus, marketingul organic oferă un ROI ridicat, deoarece atrage vizitatori calificați și interesati care sunt mai predispuși să se convertească în clienți loiali și să recomande afacerea ta și altora.

Află despre servicii marketing online

Întrebări frecvente

Campaniile SEO sunt o investiție pe termen lung, datorită naturii lor. În medie, o campanie are nevoie de cel puțin 3 luni pentru a oferi primele rezultate, și 9-12 luni pentru a începe să detroneze competitorii care ocupă primele locuri pentru cuvintele cheie alese. Nișa, competiția și bugetul sunt cei mai importanți factori când vine vorba de apariția rezultatelor, unii clienți din nișe mai puțin competitive având nevoie de mai puțin de 6 luni pentru a ocupa prima poziție în căutările Google pentru domeniul său de activitate. În contrast, clienții din nișe ultra-competitive se luptă ani la rând pentru acea prima poziție. O agentie SEO profesionistă îți poate oferi o estimare a rezultatelor în urma unui audit SEO.

Cea mai simpla modalitate de a afla cât de competitivă este nișa în care vă aflați este de aceea de a cere un audit SEO gratuit din partea noastră. Vă garantăm un raport complet despre nișa, competitorii, poziția dvs. în domeniu dar și oportunitățile prezente, toate livrate în mai puțin de 48h către adresa dvs. de mail. Alternativ, puteți apela la serviciile unui specialist SEO, dar de cele mai multe ori acesta va costa.

Fără o analiză preliminară este imposibil de preconizat un cost al acestor servicii. Site-urile mici din nișele mai puțin competitive se pot aștepta la costuri de la 850 RON / lună. De cealaltă parte, site-urile din nișe ultra-competitive pot să ajungă la costuri de mii de lei pe lună. Cere-ne o ofertă personalizată acum și află costurile necesare pentru ca afacerea ta să ajungă pe primul loc!

Suntem o agentie SEO specializată, ceea ce înseamnă că oferim întreg spectrul de servicii SEO pentru clienții noștri. Asta cuprinde: Audit SEO, Strategie SEO, SEO Tehnic, SEO On-Page, SEO Off-Page și nu în ultimul rând, servicii profesionale de copywriting pentru un conținut care să fie atât pe placul cititorilor, cât și pe placul motoarelor de căutare.

Reclamele plătite (PPC) și o agentie SEO merg mână în mână, acestea două fiind principalele metode folosite în digital marketing. Suntem dispuși să colaborăm și să împărțim informații cu toți partenerii dvs. din sfera de marketing, pentru rezultate cât mai eficiente pe toate planurile.

Studiile arată că între 70-80% din clienți se informează online înainte de a face o achiziție. În lipsa unui website și a unei prezențe puternice online, decizia potențialului client va viza doar competitorii dvs. prezenți în online. Din fericire, noi vă putem crea un website sau magazin online la cheie, gata să producă vânzări. Pe lângă asta, toți clienții care își construiesc website-ul cu noi primesc o reducere de 10% pe viață la toate serviciile noastre.

De la articole de blog, advertoriale, conținut website, newsletter, postări Social Media, prezentări și descrieri produse/servicii, ne ocupăm de tot ce ține de sfera creațiilor text pentru un business.

Prețurile încep de la 8 RON / 100 de cuvinte pentru articole de blog, urcând până la 15 RON / 100 de cuvinte în cazul postărilor pe Social Media.

Indiferent ce servicii vom presta pentru tine, la începutul colaborării vom stabili împreună obiectivele pe termen scurt și pe termen lung, și iți vom prezenta lunar raportul activității și stadiul progreselor în raport cu obiectivele setate. Îți garantăm contractual atingerea obiectivelor setate, la fel și transparența și o bună comunicare, cerând la schimb același lucru. Ai drepturi de autor asupra întregului conținut creat de noi și poți înceta oricând colaborarea cu noi, fără niciun cost suplimentar. Ne dorim doar colaborări de lungă durată, cu clienți serioși și cu o puternică dorință de progres și succes!

Cere Ofertă

Spune-ne câte ceva despre afacerea și nevoile tale, și vom reveni cu o ofertă în mai puțin de 24h.